Međunarodne selidbe

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Međunarodne selidbe po sistemu od vrata do vrata

Međunarodne selidbe ili selidbe u inostranstvo predstavljaju zahtevan i ozbiljan posao. Potrebno je pribaviti različite potvrde i carinsku dokumentaciju za uvoz i posedovanje stvari, a pogotovo specijalnih tereta i vrednih antikviteta. To vam može oduzeti dosta vremena, pa je najisplativije da za selidbu u inostranstvo angažujete agenciju za selidbe.

Agencija za selidbe Jovanović obaviće sve oko međunarodne selidbe za vas. Prepustite nam svoju selidbu i po najpovoljnijoj ceni preselićemo vas po sistemu ključ u ruke. Profesionalno i efikasno organizujemo ex-Yu selidbe, selidbe u zemlje regiona i širom Evrope, iz bilo kog mesta i ka bilo kojoj destinaciji.

Višegodišnje iskustvo i bogata mreža poslovnih saradnika i partnera garantuje da ćemo svaku selidbu u inostranstvo obaviti u najkraćem mogućom roku uz maksimalnu uštedu vašeg budžeta.

Na raspolaganju vam je kombi prevoz ili kamionski prevoz u inostranstvo. Sva naša vozila imaju potrebnu tehničku dokumentaciju kako bi vaše stvari bezbedno i uspešno stigle na novu adresu.

Međunarodne selidbe - Selidbe u inostranstvo

Preselite se u inostranstvo brzo i povoljno

Samo profesionalno i detaljno isplanirana i realizovana međunarodna selidba može biti efikasna i uspešna. Dobra organizacija i iskustvo našeg tima pobrinuće se da dobijete maksimalno kvalitetnu i brzu uslugu po povoljnoj ceni selidbe u inostranstvo.

Međunarodne selidbe podrazumevaju nekoliko etapa, a najbolje i svakako najisplativije je da kompletnu proceduru prepustite našoj agenciji za selidbe i transport.

  • Pakovanje i zaštita nameštaja i inventara – naš tim će profesionalno demontirati gabaritni nameštaj, zaštititi ga i pripremiti za transport. Sve će biti uredno spakovano u u zapečaćene kutije, jasno obeležene nalepnicama na kojima je popisan sadržaj kutije.
  • Pribavljanje dozvola i carinske dokumentacije – izvadićemo sve neophodne dozvole i obaviti sve carinske procedure koje prate međunarodne selidbe.
  • Transport stvari adekvatnim vozilima – sve stvari prevozimo na željenu destinaciju kombi prevozom ili kamionom u zavisnosti od obima selidbe.
  • Raspakivanje i montaža stvari – sve stvari istovarujemo na novu adresu i postavljamo na unapred precizirana mesta.
  • Skladištenje nameštaja – ukoliko vam je potrebno čuvanje i skladištenje određenog nameštaja, možete ih poveriti nama, a mi ćemo ga čuvati u nekom od naših savremeno opremljenih skladišta.