Selidba stana i kuće

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidba u nov stambeni prostor bez napora i stresa

Pronašli ste novi stambeni prostor za sebe ili svoju porodicu. Nadamo se veći, bolji i komforniji. Mi smo tu da selidbu u svoj novi stan ili kuću završite brzo, bez stresa i po najjeftinijoj ceni.

Agenciju za selidbe Jovanović čini tim stručnih i iskusnih ljudi koji će selidbu stana ili kuće najpre detaljno isplanirati, a zatim i realizovati tako da maksimalno uštedimo vaše vreme i novac. Nudimo vam najjeftinije selidbe u Beogradu, kao i međugradske i međunarodne selidbe.

Posedujemo transportna sredstva različite nosivosti i kapaciteta, pa smo u mogućnosti da odgovorimo ne sve specifične zahteve za selidbe stana i kuće. Kombi ili kamionski prevoz uz svu prateću opremu učiniće vašu selidbu brzom, efikasnom i u najkraćem vremenskom roku.

Selidba stana Beograd - Selidba kuća u Srbiji i Beogradu

Jeftina selidba stana i kuće – Da, moguće je

Selidba stana i kuće su najčešće selidbe koje obavljamo svakodnevno. Iz višegodišnjeg iskustva naš prijateljski savet jeste da se ne upuštate u samostalnu selidbu stambenog prostora.

Iako se u početku može činiti da je to lak posao, tek kada se upustite u to suočićete se sa nizom izazova koje samo profesionalna agencija za selidbe može da reši. Demontaža nameštaja, pakovanje specijalnog tereta i lomljivih predmeta, zgrada bez lifta, uske ulice i saobraćajna gužva samo su neki od njih. Na kraju će vas samostalna selidba koštati mnogo više vremena, nerava a i novca, nego da ste odmah pozvali agenciju za selidbe.

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu troškova selidbe i vremenskog roka za koji vas možemo preseliti u novi stan ili kuću. Članovi našeg tima obučeni su za svaki tip posla i različite zadatke. Obimne i komplikovane selidbe pretvaramo u uspešnu i efikasnu avanturu, a vi ćete se bez imalo napora veoma brzo naći u svom novom domu.

Jeftine selidbe su rezultat dobre organizacije i stručnog iskusnog tima ljudi, a veliki broj zadovoljnih klijenata je najbolja preporuka kvaliteta naših usluga.

Selidba stambenog prostora po vašoj meri

Agencija za selidbe Jovanović pruža usluge selidbe stana i kuće prema vašim potrebama, željama i mogućnostima. Najpre ćemo potpuno besplatno i veoma brzo i precizno napraviti procenu i plan selidbe.

U vreme kada vama najviše odgovara dolazimo u prostoriju iz koje se selite, vršimo pakovanje stvari i demontažu nameštaja većeg gabarita. Zatim se nameštaj i stvari utovaruju u kombi ili kamion u zavisnosti od kapaciteta selidbe. Vršimo i selidbe u zgradama bez lifta. Kombi prevoz ili kamionski prevoz prevešće stvari na novu lokaciju. Sledi istovar stvari, selidba u novi stan ili kuću i montaža nameštaja, po dogovoru.

Čitav proces selidbe obavljamo brzo, efikasno i profesionalno uz maksimalnu uštedu vremena i novca.

Samo jedan poziv deli vas od najjeftinije selidbe stambenog prostora u Beogradu, širom Srbije i u zemlje regiona. Pozovite nas i preselite se bez napora i stresa.