Selidbe Zemun

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidbe Zemun podrazumevaju prevoz u okviru opštine Zemun, ali i međuopštinske i međugradske selidbe. Opština Zemun je jedna od najvećih i najstarijih opština u Beogradu i tu spadaju sva naselja, od Batajnice, Altine, 13. maja, preko Zemun Polja, Plavih Horizonata, Starog Grada, Retenzija, pa do zabačenijih Ugrinovaca i Busija. 

Moderni Zemun naseljava više od 150 000 stanovnika i predstavlja drugu po veličini beogradsku opštinu. Zbog toga su i zahtevi za uslugama selidbe Zemun veoma česti i mi im se posebno radujemo. 

Odmah ćemo vam reći i zašto.

Većinu našeg tima i čine Zemunci, pa uvek sa posebnom pažnjom pristupamo selidbama u ovom delu Beograda. Ukoliko vam je potrebna selidba stana, kuće, poslovnog inventara u Zemunu i u potrazi ste za agencijom za selidbe, Selidbe Jovanović su najbolji izbor, provereno. 

Dobro poznajemo svako naselje i ulicu u Zemunu i najviše selidbi, pored Novog Beograda, upravo i radimo u ovoj opštini. 

U skladu sa obimom selidbe, potrebama i željama, možete izabrati:

  • selidbe kombijem u Zemunu
  • selidbe kamionom u Zemunu
  • selidbe klavira i specijalnog tereta u Zemunu
  • prevoz robe u Zemunu
  • izbacivanje šuta nakon građevinskih radova na opštini Zemun

Vozni park Agencije za selidbe Jovanović se sastoji iz kombija i kamiona različitih dimenzija koji su opremljeni tako da osiguraju da sve što prevozimo stigne neoštećeno na novu adresu. Takođe postoji i usluga iznajmljivanja kombija bez radnika, ako vam je to potrebno.

Bez obzira na vrstu i obim selidbe ono što je sigurno je da ćete dobiti NAJJEFTINIJU selidbu u Zemunu. Procena troškova i cene selidbe je besplatna i neobavezujuća. Ukoliko nije moguće odrediti preciznu cenu selidbe u Zemunu putem telefona, naša ekipa izlazi na teren i pored određivanja troškova, dobićete i korisne savete oko organizacije selidbe i kako možete doprineti da ona protekne brzo i efikasno.

Selidbe u Zemunu - Kombi i kamionske selidbe Zemun

Kako da se preselite na opštini Zemun?

Bilo da se radi o seoskom putu u Busijama, ili uskoj ulici na Gardošu, mi smo tu da odgovorimo na sve vaše zahteve. Naši telefoni su dostupni 00-24h, a tim radnika je uvek spreman u najkraćem mogućem roku.

Prvi korak je da nas kontaktirate, ma to možete učiniti kako je vama najlakše -  telefonom, preko maila ili društvenih mreža, a od Agencije za selidbe Jovanović dobijate sve informacije i procenu troškova i rok za izvođenje usluge koje su vam potrebne. 

Osnovne usluge selidbe u Zemunu ali i bilo koje druge gradske i međugradske selidbe podrazumevaju:

  • Besplatnu procenu troškova i potrebnog vremena selidbe
  • Materijal za pakovanje i zaštitu stvari: kutije, streč i puc folije
  • Demontažu nameštaja i zaštitu od oštećenja
  • Utovar, istovar i prevoz stvari
  • Ponovno montiranje nameštaja

Selidbe Jovanović vam nude sve ove usluge, ili samo one koje su vam neophodne za brzu i efikasnu selidbu. 

Takođe, posedujemo i magacin za skladištenje viška stvari na određeno vreme ukoliko se pojavi potreba za odlaganjem stvari i inventara. Neretko, ukoliko ste deo prodajno-kupovnog lanca ili trenutno nemate pouzdano rešenje za sav ili deo nameštaja, selite se u inostranstvo na neko vreme – vaš nameštaj možete poveriti nama, a u našem opremljenom magacinu biće adekvatno zaštićen i sačuvan.

Tim selidbe Jovanović je sastavljen od vrednih i obučenih radniika koji su iskusni i profesionalni u svom poslu i završiće sve zadatke u najkraćem mogućem roku.

Ako se selite u Zemun i ovo bi trebalo da znate

Zemun se nalazi na desnoj obali Dunava i nedaleko od ušća Save u Dunav. U sastavu Beograda je od 1934. godine, ali se sve do sada nije sasvim uklopio u veliku metropolu za koju je teritorijalno, ekonomski, istorijski i kulturno vezan oduvek.

Bilo da u njemu živite, radite ili ga posećujete, složićete se da Zemun ima poseban duh, da tamo vreme drugačije teče od ostatka grada, sporije i ležernije.

Zemun je poznat po brojnim restoranima, kafanama i kafeima duž Zemunkog keja, ali i u starom delu Zemuna. Mnoge od njih smo selili i u isto vreme uživali u boemskom duhu koji se svuda oseća, odličnoj hrani i zanimljivim pričama starih Zemunaca.

Zemun je opština koja se brzo razvija i širi, pa kao kontrast arhaičnim zgradama i kućama imamo novoizgrađene blokove i poslovne centre.

Neki delovi ove opštine imaju problema sa lošim putevima, uskim ulicama i teškom prilazu, ali to ne treba da vas brine jer su naša vozila u odličnom stanju i lako ćemo doći do bilo koje lokacije. Posedujemo svu potrebnu dokumentaciju i dozvole da možemo da parkiramo gde god bude potrebno, kao i u bilo koje doba dana. 

Bilo da se radi o selidbi kuće, poslovnog prostora, prevoza robe ili specijalnog tereta, selidbe Jovanović su tu da ispune sve vaše potrebe. Samo jedan poziv deli vas od najjeftinije selidbe u Zemunu.