Selidbe Novi Beograd

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidbe Beograd podrazumevaju selidbe na različite delove glavnog grada, a posebno su aktuelne selidbe Novi Beograd. Ova beogradska opština se razvija munjevitom brzinom. Svakodnevno niču stambeni i poslovni objekti pa su selidbe stana, selidbe kancelarija, selidbe poslovnog prostora na Novom Beogradu tražena usluga.

Selidbe Novi Beograd i okolina podrazumevaju selidbe kaombijem i kamionom na sve adrese iza Brankovog mosta pa do prigradskih naselja Ledine, Surčin, Tošin bunar, Bežanijska kosa...

Selidbe Novi Beograd - Agencija za selidbe Jovanović

Selidbe blokovi Novi Beograd su takođe čest zahtev korisnika usluga selidbe u Beogardu. Selidbe u blokove Novi Beograd karakterišu izuzetno visoke višespratnice, pa je transport nameštaja uvek izazov i za iskusne ekipe. 

Selidbe Novi Beograd odskora čine i selidbe na Beograd na vodi, ekskluzivni stambeno-poslovni kompleks na obali Save. Tu su i selidbe u Blok A, moderan novoizgrađeni stambeni blok. 

Novi Beograd kakav pamte starije generacije bio je tzv spavaonica za njegove stanovnike, dok se sav poslovni i kulturni život dešavao u starom delu grada. Poslednjih decenija, selidbe na Novi beograd su najučestalija pojava, a ovaj deo metropole postao je skoro zaseban sa svim neophodnim elementima savremenog života i poslovanja.

Selidbe Novi Beograd – cena

Koliko košta selidba na Novom Beogradu? Cena selidbe Novi Beograd nije univerzalna i zavisi od više elemenata. Na cenovnik selidbe utiče razdaljina lokacija, vrsta selidbe i količina nameštaja, koji sprat je u pitanju, ima li zgrada lift, da li je u pitanju hitna selidba i slično.

Selidbe Jovanović pružaju usluge kombi selidbi Novi Beograd i selidbi kamionom. Procena troškova je besplatna, a garantujemo i najjeftinije selidbe na Novi Beograd. Bez obzira da li je reč o selidbi stana, selidbi kuće, selidbi kancelarije, selidbi poslovnog ili specijalog tereta, naš iskusni tim preseliće vas po najjnižoj ceni selidbi.

Šta uključuje selidba Novi Beograd

Selidbe Novi Beograd podrazumevaju niz usluga. Svaka selidba je jedna priča, tako da način selidbe prilagođavamo jedinstvenim potrebama korisnika naših usluga. Najveći broj selidbi podrazumeva demontažu nameštaja, zaštitu od oštećenja, transport, montažu. Naša ekipa ima iskustva sa selidbama svih vrsta i kapaciteta, vršimo i selidbe sepcijalnih tereta, selidbe klavira, selidbe umetničkih dela i dragocenosti, selidbe stilskog nameštaja, sefova, mašina...

Kombi selidbe Novi Beograd

Kombi selidbe Novi Beograd su odličan izbor za selidbe manjeg obima. Selidbe kombijem su brze, efikasne i idealne za prilazak manje pristupačnim lokacijama, uskim ulicama sa otežanim prilazom. Selidbe Jovanovic poseduje nekoliko modernih i kompletno tehnički opremljenih kombija i kamiona koji mogu odgovoriti na sve izazove kada su selidbe i prevoz nameštaja u pitanju. 

Pored kombi selidbi na Novi Beograd, vršimo i selidbe kamionom za selidbe većeg obima i nameštaj većeg gabarita. Potrebno je samo da nas kontaktirate i potražite uslugu selidbe Novi Beograd.