Selidbe Beograd - Centar

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidbe u centru Beograda su veoma česta pojava. Beograd nikada ne spava, u njemu se stalno nešto dešava, naročito u njegovom srcu. Selidbe Beograd – centar potreba su svih vlasnika radnji i poslovnih prostora u centru grada. Selidbe centar koriste često i studenti i đaci koji se sele u centar Beograda kako bi bili bliže obrazovnim ustanovama.

Selidbe u centru su veoma specifične, upravo zato jer se odvijaju u samom jezgru svih dešavanja u Beogradu. Gužve u saobraćaju su jedna od karakteristika ovog dela grada, tako da postoje određene preporuke kada je najbolje izvesti selidbu u centru Beograda.

Selidbe u centru Beograda - Agencija za selidbe Jovanović

Specifična i nimalo praktična infrastruktura u centru Beograda otežava selidbe i zahteva da se detaljno isplanira svaki korak i ispoštuje satnica. U centru Beograda ne postoje istovarna mesta kao ni parking za teretna i dostavna vozila.

Iskusna ekipa Selidbe Jovanović iza sebe ima niz uspešno sprovedenih selidbi u centru Beograda. Selidbe stambenih i poslovnih objekata, firmi, kancelarija, butika, prodavnica, radionica, magacina u strogom centru grada deo su naše poslovne biografije.

Zato su naše preporuke da je selidbe Beograd – centar najbolje obaviti vikendom u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima. Ukoliko vikend nije opcija, potrebno je dogovoriti vreme sa najmanjim intenzitetom saobraćaja. Na taj način naše vozilo za selidbu neće smetati normalnom obavljanju saobraćaja, čak i sa zadržavanjem u traci. 

Selidbe u strogom centru Beograda

Najuži centar grada obiluje ugostiteljskim i drugim poslovnim objektima. Selidbe poslovnog inventara u centru Beograda, prevoz i nabavka robe stoga su najčešće usluge selidbi u centru grada. 

U centru Beograda nalaze se i brojne kulturne i umetničke institucije, pa je potreba za selidbama specijalnih tereta takođe velika. Selidbe klavira, selidbe umetničkih dela, selidbe sefova i dragocenosti spadaju u specifične vrste selidbi koje zahtevaju iskustvo i poseban akcenat na zaštiti inventara od oštećenja.

Neretko se dešava da se za život u centru Beograda odluče strani državljani, pa se selidba Beograd-centar pretvara u međunarodnu selidbu. Isto tako i ljudi sa periferije ili drugih gradova sele se u centar grada i onda im je potrebna usluga međugradske selidbe. 

Centar Beograda

Kada kažemo selidbe u centru Beograda, obično se misli na Knez Mihailovu ulicu, Terazije,  teritoriju opštine Vračar, okolinu Hrama Svetog Save i Dorćol. Početak bulevara Kralja Aleksandra i deo oko Cvijićeve ulice takođe se može posmatrati kao centar grada.

Ukoliko vam je potrebna selidba Beograd – centar, kontaktirajte nas. Procena troškova je neobavezujuće i ne košta vas ništa. Selidbe Jovanović vam garantuju profesionalnu selidbu u centru Beograda po najnižoj ceni na tržištu. Selidbe u centru obavljamo 00-24h, u terminu kada vama najviše odgovara.