Selidbe Čukarica

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidbe Čukarica je usluga koja vam je potrebna ukoliko svoj životni ili poslovni prostor selite na teritoriju ove opštine. Selidbe Čukarica podrazumevaju selidbe Žarkovo, selidbe Železnik, selidbe Banovo brdo, selidbe Ada Ciganlija, selidbe Čukarička padina i sva naselja koja joj pripadaju. Selidbe Čukarica možemo obaviti kombijem ili kamionom u zavisnosti od vrste i kapaciteta selidbe. 

Ukoliko planirate selidbu na Čukarici, kontaktirajte Selidbe Jovanović i dobićete selidbu po najnižoj ceni na tržištu. Procena troškova selidbe na Čukaricu, kao i za sve vrste seliodbi je besplatna i neobavezujuća. Cena selidbe Čukarica zavisi od velikog broja faktora, kao što je razdaljina lokacija, broj potrebnih radnika, pristupačnost i sprat zgrade, da li je potrebna demontaža nameštaja i specijalna zaštita od oštećenja...

Selidba stana ili firme na Čukarici može proteći bez nepotrebnih troškova i stresa. Dovoljno je da angažujete pravu ekipu i uštedećete vreme ali i novac. U prilog nam ide činjenica da nas je 90% ljudi koji su pozvali i angažovalo za selidbu.

Selidbe na Čukarici

Selidbe Beograd podrazumevaju i selidbe na teritoriji opštine Čukarica. Ime Čukarica nastalo je po Čukar česmi i Čukarevoj mehani koje su se nalazile u blizini današnje Ade Ciganlije. 1911. godine selo Čukarica se odvojilo od opštine Žarkovo. 

Naselja koja čine opštinu Čukaricu su Ada Ciganlija, Banovo Brdo, Bele Vode, Cerak I i Cerak II, Cerak Vinogradi, Čukarička Padina, Golf naselje, Julino Brdo, Makiš, Novi Železnik, Orlovača, Sunčana Padina, Žarkovo.

8 naselja čini prigradski deo opštine: naselja Rušanj, Ostružnica, Sremčica, Umka, Velika Moštanica, i 2 sela Pećani i Rucka.

Čukarica je oopština koja se konstantno širi i izgrađuje. Zato su selidbe Čukarica česta usluga koju nam klijenti traže. 

Agencija za selidbe na Čukaricu

Za selidbe Čukarica najbolje i najisplativije je da angažujete profesionalnu agenciju za selidbe Beograd. Svako ko je pokušao da se preseli sasmostalno, zna da se to može pretvoriti u nemoguću misiju sa neizvesnim krajem. Nepristupačni ulazi, višespratnica bez lifta, uski hodnici, nestručno zaštićen nameštaj...samo su neke od prepreka koje vašu selidbu mogu pretvoriti u noćnu moru. O nepotrebnim troškovima nije potrebno ni pisati.

Za iskusnu ekipu Selidbe Jovanović prepreke ne postoje, a ako se i pojave znaćemo kako da ih rešimo u što kraćem roku. Selidba nameštaja na Čukarici proteći će po planu, po najpovoljnijim uslovima i uz obavezan osmeh.

A ako se još pitate zašto da angažujete našu agenciju za selidbe na Čukarici, odgovor je jer svi naši klijenti postanu i naši prijatelji. Zahvaljujući našem profesionalnom i prijatelkskom odnosu prema svakoj selidbi, selidba im ostaje u najlepšem sećanju. Zadovoljni klijenti za nas su najveća reklama i preporuka.