Selidbe Stari Grad

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Naša preporuka je da kada god i gde god se selite, to prepustite profesionalnoj agenciji za selidbe, a naročito ako je reč o selidbi na teritoriji Starog grada. 

Selidbe Stari Grad zahtevaju posebne organizacione sposobnosti, a pored toga potrebno je dobro isplanirati selidbu, napraviti preciznu procenu vremena potrebnog za utovar i istovar stavri, pronaći pravo mesto i vreme gde će moći da se parkira vozilo za selidbu i izabrati optimalnu trasu za prevoz nameštaja.

Selidbe Stari Grad su za većinu agencija za selidbe iz Beograda prava noćna mora. Sigurno i sami znate šta pored brojnih prednosti podrazumeva život i kretanje u najužem centru grada. 

Najveći problem predstavlja logistički deo selidbe. Ulice su stalno pune prolaznika, saobraćaja, o mestima za parking možemo samo da maštamo u većem delu ove opštine, a zelene površine su retke oaze. Prići objektu za selidbu i parkirati vozilo blizu ulaza prava je veština. 

Zgrade na opštini Stari Grad su stara gradnja, sa uskim hodnicima i uglavnom bez lifta. 

Centralni deo grada podjednako je živ i aktivan tokom vikenda i noću, pa selidba u poznim večernjim satima nije ništa manje zahtevan poduhvat od selidbe danju. 

Ipak, za iskusnu ekipu vozača i pomoćnih radnika Selidbi Jovanović, selidbe na opštini Stari Grad su jednake uslugama prevoza nameštaja u neku drugu opštinu. Višegodišnje iskustvo u selidbama širom Beograda garantuje brzu, efikasnu i povoljnu selidbu na teritoriji opštine Stari Grad. 

Selidbe Stari Grad podrazumevaju selidbu stana, kuće ili poslovnog prostora na ovoj opštini, a mi vam nudimo:

 • Selidbe kombijem Stari Grad
 • Selidbe kamionom Stari Grad
 • Prevoz klavira i specijalnih tereta Stari Grad
 • Transport robe Stari Grad
 • Prevoz bele tehnike Stari Grad
 • Odvoz šuta i starog nameštaja Stari Grad

Kako izgleda selidba Stari Grad

Naša preporuka je da kada god i gde god se selite, to prepustite profesionalnoj agenciji za selidbe, a naročito ako je reč o selidbi na teritoriji Starog grada. 

Selidbe Stari Grad zahtevaju posebne organizacione sposobnosti, a pored toga potrebno je dobro isplanirati selidbu, napraviti preciznu procenu vremena potrebnog za utovar i istovar stavri, pronaći pravo mesto i vreme gde će moći da se parkira vozilo za selidbu i izabrati optimalnu trasu za prevoz nameštaja.

Naravno, ukoliko je izvodljivo, preporuka je da se selidbe na teritoriji opštine Stari Grad izvedu manjim transpprtnim vozilom, jer parkirati veliki kamion u centru grada gde su stalne gužve i saobraćajna ograničenja pravi je izazov.

Tim Selidbe Jovanović poseduje sve kvalitete za brzu i uspešnu selidbu u centru grada – vrhunske organizacione sposbnosti, bogato iskustvo, snalažljivost, dobru opremu, iskusne vozače i pomoćne radnike za selidbu, adekvatno opremljena teretna vozila.

Ukoliko se odlučite da kompletnu selidbu na ili sa opštine Stari Grad prepustite našoj agenciji, sve što treba da uradite je da u dogovoreno vreme budete na novoj adresi gde će vas čekati vaš nameštaj. Vi se bavite svojim obavezama, a mi ćemo se pobrinuti da vaš inventar stigne na dogovorenu lokaciju bez ikakvih problema i oštećenja.

Selidba na opštini Stari Grad podrazumeva sve ili samo pojedine elemente: procena troškova, planiranje selidbe, dolazak na adresu sa svim potrebnim materijalom i opremom za selidbu, pakovanja, zaštita i demontaža nameštaja, utovar, transport, istovar i demontaža. Po potrebi odvozimo višak stvari i nepotreban nameštaj, kao i preostali otpad.

Najjeftinije selidbe Stari Grad

Prilikom izbora agencije kojoj ćete poveriti svoj nameštaj, dragocenosti i vrednu tehniku veliku ulogu igra i cena selidbe. To je sasvim razumljivo jer zašto biste plaćali više, kada po povoljnim cenama možete dobiti profesionalnu i kvalitetnu uslugu selidbe na bilo koju lokaciju.

Najjefinije selidbe na opštini Stari Grad pruža agencija Selidbe Jovanović. To potrvrđuje i činjenica da nas preko 90% klijenta nakon poziva i angažuje, a još važnije ostaju nam lojalni.

U to se možete uveriti i lično, ako pozovete nekoliko agencija i uporedite troškove. 

Procena troškova selidbe Stari Grad je besplatna, a možemo je izvršiti na osnovu informacija koje nam dostavite ili izlaskom na lice mesta. Veoma je važno dobro izvršiti procenu troškova selidbe, kako bismo vas poštedeli dodatnih izdataka. Politika naše agencije je da cena koju vam damo u startu je ono što na kraju i plaćate.

Na cenu selidbe na teritoriji Starog grada utiče više faktora – vrsta i količina nameštaja, uslovi oko objekata, spratnost, ima li lifta u zgradama, da li je potrebno demontirati nameštaj pre transporta, udaljenost adresa i sl.

Za nas nema prepreka ni kada su vremenski uslovi u pitanju, a naše radno vreme prilagođeno je vašim potrebama. Selidbe Jovanović su vam na raspolaganju 24 sata svakog dana u nedelji, računajući i praznike.

Profesionalne selidbe Stari Grad

Ime opštine Stari Gradi jasno ukazuje na istorijsko mesto i ulogu starog gradskog središta odakle se Beograd dalje razvijao. Sadašnja opština je nastala spajanjem opština Stari Grad, Skadarlije i dela Terazija sredinom XX veka.

Tako selidbe Stari Grad označavaju preseljenje na svim teritorijalnim celinama ove opštine u srcu Beograda:

 • Selidbe Knez Mihailova ulica
 • Selidbe Terazije
 • Selidbe Skadarlija
 • Selidbe Dorćol
 • Selidbe Botanička bašta

Najjeftinije selidbe Stari Grad, Beograd - Kombi selidbe Beograd

Selidbe Dorćol

Dorćol je sinonim za stari deo Beograda, koji svojim ulicama, infrastrukturom i zgradama čuva uspomenu na istoriju grada.

Starosedeoci ovog dela grada su veoma ponosni na činjenicu da su stanovnici najstarijeg jezgra Beograda sa svim njegovim vrlinama i manama. Današnji Dorćol smešten je između Kalemgdanske tvrđave, Vasine i Uzun Mirkove ulice, Dunava i bulevara Despota Stefana.

Dorćol karakterišu uske ulice, stare kuće izmešane sa modernim stambeno poslovnim kompleksima i urbanim lokalima. Najstarija kuća u Beogradu nalazi se upravo na Dorćolu u ulici Cara Dušana. 

Naziv Dorćol predstavlja raskrsnicu četiri ulice - raskrsnicu ulice Cara Dušana i Kralja Petra, a potiče iz turskog jezika. Sve do druge polovine devetnaestog veka, sve najvažnije kuće su se nalazile upravo na Dorćolu.

Smatra se da su na Dorćolu živeli ili rođeni neki od najvećih srpskih velikana, istorijskih ličnosti i umetnika.

Dorćol je lokacija veoma interesantna turistima.Tu su Kalemegdanska tvrđava, ZOO vrt, brojne znamenitosti i muzeji, ali i vrhunski restorani i barovi.

Dorćol je i mesto gde živi najveći broj gradskih i vodenih ptica.

Dorćol je veoma poželjno mesto za stanovanje i poslovanje. Zbog toga su selidbe Dorćol veoma tražena usluga, bilo da se na Dorćol preseljavate sa druge opštine, drugog grada ili iz strane zemlje.

Naš tim dolazi u bilo koji deo Dorćola, bez obzira da li ste u blizini Kalemegdana, Skadarlije, Bajlonove pijace ili sportskog centra 25. maj. Pozovite nas za besplatnu procenu i dobićete profesionalnu selidbu na Dorćolu po najnižoj ceni u gradu. 

Opština Stari Grad – srce Beograda

Opština Stari Grad zauzima površinu od 698ha na kojoj živi oko 70.000 stanovnika. Ona je najbolji primer autentičnosti glavnog grada, a to je spoj istorije, tradicije i modernog urbanog Beograda.

Ime opštine u potpunosti odražava istorijsko mesto i ulogu starog gradskog središta odakle se Beograd dalje širio u svim pravcima. Koliki je značaj koji ova opština ima za tradiciju glavnog grada Srbije ukazuje i činjenica da se pod posebnom zaštitom nalazi preko 200 objekata koji imaju veliku važnost za očuvanje istorije Beograda i Srbije.

Opština Stari Grad je i obrazovni centar grada. 

Na teritoriji Starog grada nalazi se 8 osnovnih i 11 srednjih škola među kojima je i najstarija naša škola, Prva beogradska gimnazija. Na Studentskom trgu, smešten je kompleks fakulteta: Hemijski, Fizički, Fakultet za fizičku hemiju, Matematički, Geografski, Biološki, Filološki, Filozofski, kao i sam Rektorat Univerziteta u Beogradu. Pored njih, na opštini Stari Grad nalazi se još 8 fakulteta kao i veliki broj kulturnih ustanova, poput UK Parobrod, brojni muzeji (Muzej primenjene umetnosti, Narodni muzej, Vojni muzej, Muzej grada itd.), pozorišta, galerije, biblioteke, instituti...

Turisti pri poseti Beogradu najviše vremena provedu upravo uživajući u znamenitostima koje se nalaze u Starom gradu. Kalemegdanska tvrđava, boemska Skadarlija, ZOO vrt, Trg Republike i Terazije, Kosančićev venac - deo antičkog Singidunuma, prva Botanička bašta u Srbiji „Jevremovac“ su nezaobilazne lokacije na mapi turističkih poseta Beogradu.


Ako je selidba na opštini Stari Grad ono što planirate, ne odlažite je. Kontaktirajte nas i preselite se brzo, bez stresa i nepotrebnih troškova.