Selidbe Surčin

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidbe Surčin su sve češći zahtev klijenata kojima je potrebna usluga selidbe, što ne čudi obzirom na to da je život i stanovanje na periferiji sve popularnije. Selidbe na teritoriji Surčina podrazumevaju transport nameštaja i inventara sa ili na lokacije koje pripadaju jednoj od najmlađih beogradskih opština. 

Opštinu Surčin čini sedam naselja, pa tako i usluga selidbi u Surčinu može obuhvatiti:

 • Selidbe Bečmen
 • Selidbe Jakovo
 • Selidbe Radiofar
 • Selidbe Boljevci
 • Selidbe Dobavnovci
 • Selidbe Petrovčić
 • Selidbe Progar

Selidbe Jovanović vrše usluge selidbi Surčin, pa možete izabrati kompletnu selidbu po sistemu ključ u ruke ili deo obaviti samostalno. U tom slučaju kod nas možete iznajmiti teretna vozila ili pomoćne radnike za selidbu.

Zavisno od vrste i kapaciteta selidbe, predlažemo:

 • Selidbe kombijem Surčin
 • Selidbe kamionom Surčin
 • Selidbe stana i kuće Surčin
 • Selidbe lokala Surčin
 • Transport robe u Surčinu
 • Transport klavira i specijalnih tereta u Surčinu
 • Skladištenje viška nameštaja
 • Odvoz šuta i otpada Surčin

Najjeftinije selidbe u Surčinu možete dobiti u agenciji Selidbe Jovanović. Procena troškova i cene selidbe je potpuno besplatna. Termin za besplatnu procenu se može dogovoriti u istom danu.

Jeftine profesionalne selidbe, iskusan tim vozača i pomoćnih radnika, specijalno opremljena vozila za selidbe su ono po čemu nas prepoznaju svi koji su nam poklonili poverenje i koristili neku od naših gradskih, međugradskih ili međunarodnih selidbi.

Selidba u Surčinu – od procene troškova do useljenja

Procedura selidbe zavisi od vrste i količine nameštaja ili inventara, razdaljine među lokacijama, opcijama za parkiranje, spratnosti objekata, rokova za izvođenje...

Ipak, postoje koraci koji su univerzalni za sve selidbe, pa tako i selidbe stana, kuće ili lokala u Surčinu.

Procena troškova selidbe

Procena troškova, cene i rokova selidbe je besplatna. Najčešće je procenu moguće dati na osnovu razgovora i fotografija koje nam pošaljete. Ukoliko to nije slučaj, naša ekipa u najkraćem roku izlazi na teren. Selidbe Jovanović pružaju usluge najjeftinije selidbe u Surčinu, što potvrđuje činjenica da nas preko 90% ljudi nakon procene troškova i angažuje. Šta sve utiče na cenu selidbe i na koji način određujemo troškove prevoza nameštaja možete detaljno pogledati u cenovniku selidbi.

Pakovanje i zaštita stvari za selidbu

Jedna od najbitnijih stavki u procesu selidbe je pakovanje i zaštita stvari, kako bi sve stigle neoštećene na novu adresu. Pakovanje stvari možete obaviti sami u potpunosti, prema našim savetima ili i taj deo selidbe prepustiti našem iskusnom timu. Male stvari i pokućstvo se pakuje u kartonske kutije za selidbe različitih veličina, bela tehnika i osetljivi delovi nameštaja dodatno umotavaju u najlonsku ili puc foliju i štite lepljivim trakama. Sav materijal za selidbe možete nabaviti kod nas po povoljnim cenama.

Pored nameštaja naši radnici posebno vode računa i o unutrašnjosti objekta, jer su ivice zidova i štokovi skloni oštećenjima.

Demontaža nameštaja

Velike komade nameštaja poput ormara, plakara, ugaonih garnitura, bračnih kreveta, polica i slično, često je potrebno demontirati kako bi se lakše zaštitili od oštećenja i transportovali kroz hodnike i ulazna vrata. Takođe, na taj način ih je lakše preneti i ubaciti u transportno vozilo. Naša ekipa ima sve potrebne alate kako bi bez problema demontairali sve vrste gabaritnog inventara.

Prevoz nameštaja i inventara

Kada je sve spakovano, dobro zaštićeno i obeleženo, inventar se snosi do teretnog vozila za selidbu. Najčešće za selidbu koristimo i kombi, za manje stvari i pokućstvo, i kamion za veće komade nameštaja i belu tehniku. Neretko su hodnici u objektima uski, bez funkcionalnog teretnog lifta, ali naš iskusni tim radnika za selidbe sa lakoćom pronaći će najbrži i najlakši način da sve stigne do prevoznog sredstva. 

Kada je sve utovareno, teretnim vozilima nameštaj se prevozi na novu adresu.

Istovar i montaža nameštaja

Prevezeni nameštaj i inventar se istovara i useljava u novu lokaciju. Sve se raspoređuje na željeno mesto. Demontiran nameštaj montira i vraća u prvobitno stanje. 

Naša ekipa posebno vodi računa da nakon selidbe sav otpad i nepotrebne stvari preveze na za to određeno mesto. Klijente će sačekati čist prostor, sa raspoređenim stvarima, tako da je objekat odmah useljiv i funkcionalan.

A šta sa viškom nameštaja?

Magacin za skladištenje nameštaja u Beogradu

Neretko se prilikom selidbe na novu adresu pojavi višak nameštaja za koji trenutno nemate mesta ni rešenje. Nekada je uzrok tome prodajno-kupovni proces, kašnjenje građevinskih radova ili jednostavno odlazite na duže van zemlje. Tada je naš magacin za skladištenje stvari idealno rešenje. Sav vaš nameštaj i inventar biće profesionalno smešten i zaštićen od spoljnih uticaja na neodređen period. Kada se stvore uslovi, možete ga preuzeti.

Najjeftinije selidbe Surčin, Beograd - Kombi selidbe Beograd

Zašto se preseliti u Surčin?

Surčin je jedna od najmlađih beogradskih opština i idealna destinacija za sve koji žele mir periferije, ali isto tako da budu blizu gradskih dešavanja. 

Surčin je udaljen od centra Beograda oko 16 km. Obuhvata površinu od 28.485 hektara i čini ga sedam naselja sa oko 40.000 stanovnika.

Karakteristika infrastrukture Surčina su privatne kuće i lokali, a poznat je i po mnogim prirodnim lepotama i zelenilu, kao i raznovrsnoj turističkoj ponudi. Tu su reka Sava, Bojčinska šuma, nautičko selo Biser, manastir Fenek, muzej vazduhoplovstva, ribnjaci i salaš Stremen, mnoga lovišta i izletišta.

Dominirajuće zanimanje stanovnika Surčina je zemljoradnja, ali mnogi su zaposleni i na Aerodromu Nikola Tesla i obližnjim preduzećima.

Surčin je opština koja se konstantno širi, ulaže se u poboljšanje kvaliteta života stanovnika, stvaraju pogodni uslovi za privatno poslovanje. 

Surčin neretko nazivaju i nebeska kapija Beograda. 

Ukoliko vam je potrebna usluga selidbe na teritoriji Surčina i okolnih naselja, kontaktirajte nas i preselite se brzo, bez stresa, neplaniranih troškova i po najnižoj ceni selidbe u Beogradu.