Selidbe Sremčica - Beograd

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidbe Jovanović je agencija za selidbe specijalizovana za usluge selidbe u Beogradu i u ponudi ima kompletne usluge selidbe i prevoza za klijente u Sremčici. Prednost naših usluga u odnosu na ostale agencije za selidbe u Beogradu je u profesionalnom i odgovornom odnosu prema klijentima i stvarima koje preseljavamo, kao i u najnižoj ceni selidbe u Beogradu i okolini.

Selidbe u Sremčici i ostalim delovima Beograda planiraju se i organizuju u skaldu sa potrebama klijenata i količinom stvari, a za svaku pojedinačnu selidbu dajemo odgovarajuću ponudu. Nijedna selidba u Sremčici ili bilo gde u Beogradu nije ista, pa ni cena selidbe ne može biti fiksna.

U skladu sa količinom stvari i lokacijom sa koje i na koju se selite biramo i odgovarajuća vozila za transport. Ukoliko želite da preselite samo određeni deo stvari ili preseljavate kuću ili stan na drugu lokaciju, pozovite nas za besplatnu procenu selidbe u Sremčici i dobićete jedinstvenu ponudu prema vašim zahtevima sa sigurno najnižom cenom selidbe na tržištu u Srbiji.

Za povoljnu i brzu selidbu u Sremčicu ili iz Sremčice, pozovite Selidbe Jovanović Beograd!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE SELIDBE

Agencija Selidbe Jovanović Beograd nudi:

Pored odlične cene selidbe, nudimo i prostor za skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Vaše stvari su vam uvek na raspolaganju, a čuvaju se u odličnim uslovima zaštićene od svih negativnih uticaja. Osim navedenog, u mogćnosti smo da ponudimo:

U ponudi imamo i materijal za pakovanje stvari za selidbu po nabavnim cenama.