Skladištenje stvari u Beogradu

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Skladištenje stvari u Beogradu na neodređen period je idealno rešenje za privremeno čuvanje nameštaja dok se ne stvore uslovi da ga ponovo preuzmete.

Ukoliko ste deo kupoprodajnog procesa stana ili poslovnog prostora ili za vreme renoviranja nemate gde da odložite nameštaj, možda idete na duži put – naš prostor za skladištenje stvari u Beogradu je mesto gde će vaše stvari biti bezbedne.

Skladištenje nameštaja u Beogradu podrazumeva:

  • demontažu nameštaja
  • pakovanje gabaritnog nameštaja 
  • pakovanje stvari
  • transport nameštaja do skladišta
  • pravljenje popisne liste
  • smeštanje nameštaja u skladište u odgovarajući prostor

Skladište za nameštaj Beograd može poslužiti i za privremeno odlaganje muzičkih instrumenata, sefova, bele tehnike, pa čak i auto guma.

Pored nameštaja iz stana i kuće u magacinu na neodređeno vreme možemo skladištiti kancelarijski nameštaj, mašine i inventar iz proizvodnih pogona, police i rashladne vitrine iz trgovinskih radnji i svaku vrstu inventara za koji u određenom trenutku nemate odgovarajući prostor ili ste u procesu selidbe.

Skladište u Beogradu po vašoj meri

Kada ne znate šta sa viškom stvari, potrebno je izabrati odgovarajuće mesto za skladištenje stvari i nameštaja

Najvažnije je da skladište za stvari bude suvo, čisto, provetreno i bezbedno. Na taj način nameštaj će ostati očuvan bez propadanja i oštećenja. Upravo takve idealne uslove za sve vrste stvari i inventara pruža magacin za skladištenje nameštaja u Beogradu agencije za selidbe Jovanović

Pre nego što se odlučite, možete se i lično uveriti u kvalitet uslova u skladištu za nameštaj. Ako ne znate šta sa stvarima, pozovite nas. U najkraćem roku naša ekipa će demontirati, zaštititi i transportovati vaše stvari u magacinski prostor gde će biti bezbedne na neodređen vremenski period. Pored skladištenja nameštaja i stvari, Agencija za selidbe Jovanović nudi i najjeftinije selidbe u Beogradu.