Međugradske selidbe

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Međugradske selidbe u Srbiji - brzo i povoljno

Međugradske selidbe podrazumevaju velike životne odluke i promene, koje mogu biti veoma naporne i stresne.

Dozvolite nam da vam olakšamo.

Agencija za selidbe Jovanović omogućava vam da se brzo, lako i povoljno preselite iz i u bilo koji grad Srbije. U poslednje vreme veoma često ljudi se sele iz manjih mesta u veće gradove, ali nisu retke selidbe nameštaja i pokućstva u vikendice i imanja van grada.

Selidbe Novi Sad, selidbe Niš, selidbe Zlatibor, Selidbe Čačak ili neko drugo manje mesto - međugradske selidbe su standardni deo naših usluga, a naša iskusna ekipa dobro poznaje sve gradove naše zemlje.

Ukoliko vam je potrebna međugradska selidba, dovoljno je da nas kontaktirate. Obavićemo besplatnu procenu i u dogovorenom terminu, koji vama najviše odgovara, doći u bilo koji grad ili mesto u Srbiji.

Međugradska selidba podrazumeva klasične usluge selidbe – dolazak na ugovorenu lokaciju, utovar stvari i nameštaja u kombi ili kamion, prevoz do novog mesta i istovar. Pored toga, možete nam prepustiti kompletnu selidbu, što podrazumeva planiranje, pakovanje, demontažu i zaštitu nameštaja, kombi ili kamionski prevoz, istovar i montažu nameštaja u novom prostoru.

Međugradske selidbe Srbija - Selidbe Jovanović Beograd

Bogato iskustvo i kvalitetna oprema

Agencija za selidbe Jovanović pruža usluge međugradskih selidbi kućnog nameštaja, ali isto tako radimo i međugradske selidbe firmi i poslovnog inventara. Iza nas je veliki broj uspešno obavljenih međugradskih selidbi.

Naša agencija za selidbe ima sve tehničke uslove kako za manje selidbe kombijem, tako i za selidbe većeg kapaciteta, kada je neophodan kamionski prevoz. Sva vozila imaju urednu tehničku dokumentaciju, servisirana su i spremna za duža međugradska putovanja.

S punim poverenjem možete nam prepustiti sve vredne predmete, uspomene, tehniku, specijalan nameštaj i skupocene mašine. U našem timu rade uigrani  iskusni profesionalci koji će znati kako da sve vrste nameštaja i inventara pažljivo demontiraju, spakuju i zaštite, tako da neoštećen stigne na adresu u novom gradu.

Nakon selidbe za vas možemo ponovo montirati nameštaj na željeno mesto.

Jeftine međugradske selidbe

Pozovite nas i prepustite nam kompletnu organizaciju vaše selidbe u bilo koji grad ili mesto Srbiji. Garantujemo vam efikasnu, brzu i kvalitetnu uslugu, ali i najjeftiniju cenu međugradske selidbe na našem tržištu. Iskustvo, dobra organizacija, tehnički kapaciteti i prateća oprema doprinose da vaši troškovi za međugradsku selidbu budu minimalni. Mi poštujemo vaše vreme i vaš budžet.

I na kraju ne morate nam verovati na reč. Kontaktirajte nas i sami se uverite u kvalitet naših usluga.