Selidba IT opreme

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Šta znači selidba IT opreme?

Fizička IT infrastruktura se nalazi u mnogim kritičnim okruženjima, od serverskih soba i LAN soba unutar kancelarijskih prostora, do laboratorija. Naše usluge selidbe IT opreme su napravljene da se usklade sa  vašom organizacijom u pripremi za preseljenje, povlačenje iz upotrebe ili skladištenje IT opreme.

 

POZOVITE ZA NAJBOLJU CENU SELIDBE IT OPREME!

+381 64 0 444 888

 

Planiranje selidbe IT opreme

Naše usluge selidbe IT opreme će omogućiti kontinuitet poslovanja vaše organizacije, uskladiti se sa vremenom vašeg IT tima i ograničiti rizik od zastoja tokom procesa selidbe IT opreme na drugu lokaciju.

Selidba IT opreme kombijem ili kamionom

Bez obzira da li se radi selidba dela ili kompletne IT opreme sa jednog mesta na drugo, u istom gradu ili u potpuno drugi deo zemlje, imamo iskusne radnike koji će selidbu IT opreme izvršiti u skladu sa dogovorenim rokovima. U mogućnosti smo da ponudimo kombi vozila i kamione u zavisnosti od količine opreme koja se seli, kao i najbolje cene selidbe IT opreme u Beogradu.

Selidba auto servisa i vulkanizerskih radnji Beograd

Bezbednost pri selidbi IT opreme

Svi naši timovi za selidbe imaju iskustvo i znanje da bezbedno planiraju i izvedu selidbu IT opreme i minimiziraju rizik od oštećenja korišćenjem kvalitetnih materijala za pakovanje i transport koji će zaštititi vašu IT opremu.