Selidba apoteke u Beogradu

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidba apoteke takođe spada u selidbe poslovnog prostora, a specifičnost je veoma veliki broj sitnih predmeta, odnosno kutija. Kako bi se selidba apoteke uspešno uradila, najbolje je da se pre samog početka selidbe uradi razvrstavanje i pravilno pakovanje stvari i robe.

Znajući da u apotekama postoje razni tipovi lekova u različitim ambalažama, od kojih su neke lako lomljive, preporučujemo da lekove i preparate u staklenoj ambalaži zapakujete posebno i obeležite kao lomljive za transport. Police, pultove i uređaje možete sami demontirati i spakovati, a možete taj deo posla poveriti nama.

Ostale poslove oko selidbe apoteke, kao što su utovar, transport i istovar, će uraditi naši iskusni radnici u dogovoru sa vama. Ukoliko želite brzu i efikasnu selidbu apoteke, kontaktirajte nas i odaberite paket usluga koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Zatražite ponudu i besplatnu procenu selidbe u Beogradu, jer vreme brzo prolazi,a selidba nekada ne može da čeka.

Radimo jeftine kombi selidbe u Beogradu i selidbe kamionom u Beogradu u skladu sa pristupačnošću lokacije i količinom stvari.

Pakovanje stvari za selidbu je još jedna od usluga koju možete koristiti. Za pakovanje stvari za selidbu možemo obezbediti i najjeftiniji potrošni materijal za selidbu (kutije, folije, kartone, puckave folije, kese i sl.).

Za selidbu apoteke u Beogradu je najbolje da pozovete Selidbe Jovanović Beograd! Nudimo kompletne usluge selidbe u Beogradu i Srbiji!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE U OKVIRU SELIDBE

Kompletne usluge selidbe:

Nudimo i skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Stvari su uvek na raspolaganju, u odličnim uslovima, zaštićene od svih negativnih uticaja.

Pored navedenog, kao zasebne usluge radimo i:

Kod nas su najjeftinije selidbe u Beogradu. Demontaža i montaža nameštaja za selidbu kao dodatna usluga je možda pravi izbor za vašu selidbu.