Selidba butika u Beogradu

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidba butika je takođe specifična usluga, posebno u pogledu pakovanja stvari za selidbu. Budući da butici prodaju uglavnom garderobu koja nema uvek svoju ambalažu, ona se mora posebno zapakovati na određeni način radi izbegavanja oštećenja i prljanja.

Selidbe Jovanović Beograd ima rešenje za sve, pa i za pakovanje robe iz butika za selidbu. Obezbeđujemo materijal za pakovanje svih vrsta proizvoda, tako da oni budu bezbedni i ostanu u istom stanju kao pre selidbe.

Selidba butika u Beogradu je veoma uobičajena stvar, a do sada smo samo jedan butik selili na tri različite lokacije. Vlasnici teže što boljem pristupu kupcima na lokacijama koje su prometne a prema visini zakupa pristupačne. Zato i ne čude česte selidbe butika iz jednog lokala u drugi.

Zatražite ponudu i besplatnu procenu selidbe u Beogradu, jer vreme brzo prolazi,a selidba nekada ne može da čeka.

Radimo jeftine kombi selidbe u Beogradu i selidbe kamionom u Beogradu u skladu sa pristupačnošću lokacije i količinom stvari.

Pakovanje stvari za selidbu je još jedna od usluga koju možete koristiti. Za pakovanje stvari za selidbu možemo obezbediti i najjeftiniji potrošni materijal za selidbu (kutije, folije, kartone, puckave folije, kese i sl.).

Za selidbu butika u Beogradu je najbolje da pozovete Selidbe Jovanović Beograd! Nudimo kompletne usluge selidbe u Beogradu i Srbiji!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE U OKVIRU SELIDBE

Kompletne usluge selidbe:

Nudimo i skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Stvari su uvek na raspolaganju, u odličnim uslovima, zaštićene od svih negativnih uticaja.

Pored navedenog, kao zasebne usluge radimo i:

Kod nas su najjeftinije selidbe u Beogradu. Demontaža i montaža nameštaja za selidbu kao dodatna usluga je možda pravi izbor za vašu selidbu.