Selidba i otkup građevinskog materijala Beograd

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kao još jednu kombinaciju usluga selidbe i otkupa nudimo selidbu i otkup viška građevinskog materijala. Selidba građevinskog materijala se može pomatrati i kao transport, a ako imate građevinski materijal koji vam u procesu selidbe predstavlja višak, mi ga možemo otkupiti od vas.

Otkupljujemo građevinski materijal u vidu drvene građe, gvožđa i čelika, a ako u ponudi imate i druge vrste, možda se i oko toga možemo dogovoriti.

Selidbe Jovanović Beograd uvek nudi najbolje cene selidbe i otkupa građevinskog materijala u Beogradu i okolini. Kontaktirajte nas i završite sve odjednom, preselite građevinski materijal i otarasite se viška.

Zatražite ponudu i besplatnu procenu selidbe u Beogradu, jer vreme brzo prolazi,a selidba nekada ne može da čeka.

Radimo jeftine kombi selidbe u Beogradu i selidbe kamionom u Beogradu u skladu sa pristupačnošću lokacije i količinom stvari.

Pakovanje stvari za selidbu je još jedna od usluga koju možete koristiti. Za pakovanje stvari za selidbu možemo obezbediti i najjeftiniji potrošni materijal za selidbu (kutije, folije, kartone, puckave folije, kese i sl.).

Za selidbu u Beogradu i otkup građevinskog materijala uvek možete pozvati Selidbe Jovanović Beograd! Nudimo kompletne usluge selidbe u Beogradu i Srbiji!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE U OKVIRU SELIDBE

Kompletne usluge selidbe:

Nudimo i skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Stvari su uvek na raspolaganju, u odličnim uslovima, zaštićene od svih negativnih uticaja.

Pored navedenog, kao zasebne usluge radimo i:

Kod nas su najjeftinije selidbe u Beogradu. Demontaža i montaža nameštaja za selidbu kao dodatna usluga je možda pravi izbor za vašu selidbu.