Selidba inventara Beograd

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidba inventara se odnosi na selidbu svih predmeta koji se koriste u procesu prodaje ili proizvodnje u bilo kojoj delatnosti. Selidbe Jovanović Beograd vrši selidbe inventara svih poslovnih objekata, od onih najmanjih pa do industrijskih pogona.

Za selidbu inventara imamo obučene radnike i odgovarajuća vozila, a proces selidbe se prati od početka do kraja.

Do sada smo najčešće radili selidbe inventara restorana, pekara, mesara, proizvodnih pogona za hranu, stolarskih i mehaničarskih radionica i slično.

Selidba inventara možda izgleda jednostavno, ali kada se krene sa pakovanjem i iznošenjem, tek onda se može videti njen obim. Neke delove inventara treba rasklopiti, druge spakovati zajedno radi lakšeg kasnijeg slapanja itd.

Selidbe Jovanović Beograd ima naćin da seidbu inventara uradi brzo i efikasno, tako da vaše poslovanje ne trpi i da svoj rad započnete na novoj lokaciji što je pre moguće.

Zatražite ponudu i besplatnu procenu selidbe u Beogradu, jer vreme brzo prolazi,a selidba nekada ne može da čeka.

Radimo jeftine kombi selidbe u Beogradu i selidbe kamionom u Beogradu u skladu sa pristupačnošću lokacije i količinom stvari.

Pakovanje stvari za selidbu je još jedna od usluga koju možete koristiti. Za pakovanje stvari za selidbu možemo obezbediti i najjeftiniji potrošni materijal za selidbu (kutije, folije, kartone, puckave folije, kese i sl.).

Za selidbu inventara poslovnog prostora u Beogradu uvek možete pozvati Selidbe Jovanović Beograd! Nudimo kompletne usluge selidbe u Beogradu i Srbiji!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE U OKVIRU SELIDBE

Kompletne usluge selidbe:

Nudimo i skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Stvari su uvek na raspolaganju, u odličnim uslovima, zaštićene od svih negativnih uticaja.

Pored navedenog, kao zasebne usluge radimo i:

Kod nas su najjeftinije selidbe u Beogradu. Demontaža i montaža nameštaja za selidbu kao dodatna usluga je možda pravi izbor za vašu selidbu.