Selidba kioska u Beogradu

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Skoro svi kiosci u Beogradu pripadaju nekom od prodajnih lanaca, ali ne moraju se seliti istovremeno. Ako je potrebna selidba svih, dela ili samo jednog kioska u lancu, mi smo tu za vas. U dogovoru ćemo precizirati koji kiosk, u koje vreme i na koji način želite da preselite i na osnovu toga ćemo napraviti plan.

Selidbu kioska možemo uraditi u manje prometnim danima, kako ne biste gubili prihod, a možemo to uraditi i u večernjim satima, zavisno od radnog vremena.

Selidba kioska nije nešto čega se treba plašiti, jer za svaku situaciju tokom selidbe postoji rešenje. Naša rešenja su brza i efikasna, pristup odgovoran, a radnici stručni i iskusni u selidbenim poslovima.

Zatražite ponudu i besplatnu procenu selidbe u Beogradu, jer vreme brzo prolazi, a selidba nekada ne može da čeka.

Radimo jeftine kombi selidbe u Beogradu i selidbe kamionom u Beogradu u skladu sa pristupačnošću lokacije i količinom stvari.

Pakovanje stvari za selidbu je još jedna od usluga koju možete koristiti. Za pakovanje stvari za selidbu možemo obezbediti i najjeftiniji potrošni materijal za selidbu (kutije, folije, kartone, puckave folije, kese i sl.).

Za selidbu kioska u Beogradu je najbolje da pozovete Selidbe Jovanović Beograd! Nudimo kompletne usluge selidbe u Beogradu i Srbiji!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE U OKVIRU SELIDBE

Kompletne usluge selidbe:

Nudimo i skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Stvari su uvek na raspolaganju, u odličnim uslovima, zaštićene od svih negativnih uticaja.

Pored navedenog, kao zasebne usluge radimo i:

Kod nas su najjeftinije selidbe u Beogradu. Demontaža i montaža nameštaja za selidbu kao dodatna usluga je možda pravi izbor za vašu selidbu.