Selidba kladionice u Beogradu

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidba kladionice uglavnom podrazumeva manje posla od selidbe drugih poslovnih objekata, ali to ne znači da se naš pristup poslu menja. Naprotiv, čak i najmanja selidba za nas predstavlja posao kao i svaki drugi. Profesionalni pristup i stručni rad na selidbi kladionice ostaje na najvišem nivou.

Ako želite da pakovanje uradite sami, a da utovar, transport i istovar poverite nama, možete selidbu završiti za kratko vreme.

Neophodno je da unapred dogovorimo termin i selidbi kladionice pristupimo po planu i na vreme.

Zatražite ponudu i besplatnu procenu selidbe u Beogradu, jer vreme brzo prolazi,a selidba nekada ne može da čeka.

Radimo jeftine kombi selidbe u Beogradu i selidbe kamionom u Beogradu u skladu sa pristupačnošću lokacije i količinom stvari.

Pakovanje stvari za selidbu je još jedna od usluga koju možete koristiti. Za pakovanje stvari za selidbu možemo obezbediti i najjeftiniji potrošni materijal za selidbu (kutije, folije, kartone, puckave folije, kese i sl.).

Za selidbu kladionice u Beogradu je najbolje da pozovete Selidbe Jovanović Beograd! Nudimo kompletne usluge selidbe u Beogradu i Srbiji!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE U OKVIRU SELIDBE

Kompletne usluge selidbe:

Nudimo i skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Stvari su uvek na raspolaganju, u odličnim uslovima, zaštićene od svih negativnih uticaja.

Pored navedenog, kao zasebne usluge radimo i:

Kod nas su najjeftinije selidbe u Beogradu. Demontaža i montaža nameštaja za selidbu kao dodatna usluga je možda pravi izbor za vašu selidbu.