Selidba porodičnih kuća Beograd

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Ako ste prodali svoju porodičnu kuću i selite se u drugu ili u neki stan, Selidbe Jovanović Beograd mogu za vas izvršiti brzu i bezbednu selidbu stvari na novu lokaciju.

Ako se selite u inostranstvo i tu možemo pomoći. Naše usluge selidbe nisu ograničene samo na Beograd i Srbiju, već imamo u ponudi i međunarodne selidbe.

Selidba porodične kuće je obično komplikovanija od selidbe stana u kome ste podstanari ili u kome ste samo vi živeli od početka. Porodična kuća uvek ima viška stvari koje ne možete ili ne želite da nosite sa sobom na drugu lokaciju.

U ovim slučajevima Selidbe Jovanović Beograd nudi otkup nameštaja i bele tehnike za koje smatrate da su vam suvišni. Naše iskutvo i profesionalnost su naša preporuka za uspešnu i brzu selidbu porodičene kuće u Beogradu i šire.

Zatražite ponudu i besplatnu procenu selidbe u Beogradu, jer vreme brzo prolazi,a selidba nekada ne može da čeka.

Radimo jeftine kombi selidbe u Beogradu i selidbe kamionom u Beogradu u skladu sa pristupačnošću lokacije i količinom stvari.

Pakovanje stvari za selidbu je još jedna od usluga koju možete koristiti. Za pakovanje stvari za selidbu možemo obezbediti i najjeftiniji potrošni materijal za selidbu (kutije, folije, kartone, puckave folije, kese i sl.).

Za selidbu porodične kuće u Beogradu pozovite Selidbe Jovanović Beograd! Nudimo kompletne usluge selidbe u Beogradu i Srbiji!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE U OKVIRU SELIDBE

Kompletne usluge selidbe:

Nudimo i skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Stvari su uvek na raspolaganju, u odličnim uslovima, zaštićene od svih negativnih uticaja.

Pored navedenog, kao zasebne usluge radimo i:

Kod nas su najjeftinije selidbe u Beogradu. Demontaža i montaža nameštaja za selidbu kao dodatna usluga je možda pravi izbor za vašu selidbu.