Selidba radionice Beograd

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidba radionica je naša omiljena usluga. Preselili smo do sada na desetine radionica raznih namena u Beogradu i okolini i uvek nam je bilo zadovoljstvo da vidimo srećne vlasnike kako jedva čekaju da ponovo pokrenu svoj posao na drugoj lokaciji.

Selidbe radionica smo radili za stolare, mehaničare, električare, kompjuteraše, umetnike i slično. Naši uvek ljubazni i profesionalni radnici tačno znaju kojim redom da započnu selidbu i kako da je privedu kraju bez ikakvih problema.

Selidbe radionica radimo kao i sve druge selidbe, poštujući zahteve klijenta i brzinu procesa kojom oni žele da selidbu urade. Ponekad se selidba radionica radi u nekoliko etapa i tada je veoma bitno uklopiti vreme selidbe sa obavezama klijenta koji je u procesu rada. Naše usluge selidbe radionica su fleksibilne, a naše vreme je vama na raspolaganju.

Zatražite ponudu i besplatnu procenu selidbe u Beogradu, jer vreme brzo prolazi,a selidba nekada ne može da čeka.

Radimo jeftine kombi selidbe u Beogradu i selidbe kamionom u Beogradu u skladu sa pristupačnošću lokacije i količinom stvari.

Pakovanje stvari za selidbu je još jedna od usluga koju možete koristiti. Za pakovanje stvari za selidbu možemo obezbediti i najjeftiniji potrošni materijal za selidbu (kutije, folije, kartone, puckave folije, kese i sl.).

Za selidbu radionice u Beogradu uvek možete pozvati Selidbe Jovanović Beograd! Nudimo kompletne usluge selidbe u Beogradu i Srbiji!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE U OKVIRU SELIDBE

Kompletne usluge selidbe:

Nudimo i skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Stvari su uvek na raspolaganju, u odličnim uslovima, zaštićene od svih negativnih uticaja.

Pored navedenog, kao zasebne usluge radimo i:

Kod nas su najjeftinije selidbe u Beogradu. Demontaža i montaža nameštaja za selidbu kao dodatna usluga je možda pravi izbor za vašu selidbu.