Selidba stana u Beogradu

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidba stana, baš kao i ostale usluge selidbe, dogovara se na osnovu besplatne procene na licu mesta. Stanovi mogu biti različite spratnosti, sa ili bez lifta, sa puno ili malo stvari, sa lakim i teškim predmetima i sl.

Zbog ovih karakteristika, nijedna selidba stana se ne može porediti sa nekom prethodnom. Bez direktne procene selidbe na licu mesta veoma je teško odrediti konkretnu cenu selidbe, kao i rok za koji se ona može uraditi.

U zavisnosti od hitnosti selidbe stana i količine stvari koje želite da preselite, odredićemo odgovarajuću cenu selidbe koja će biti sigurno najpovoljnija u Beogradu i okolini.

Zato, za najpovoljniju i najbržu selidbu stana pozovite Selidbe Jovanović Beograd i učinite da selidba bude zadovoljstvo, a ne stres.

Zatražite ponudu i besplatnu procenu selidbe u Beogradu, jer vreme brzo prolazi,a selidba nekada ne može da čeka.

Radimo jeftine kombi selidbe u Beogradu i selidbe kamionom u Beogradu u skladu sa pristupačnošću lokacije i količinom stvari.

Pakovanje stvari za selidbu je još jedna od usluga koju možete koristiti. Za pakovanje stvari za selidbu možemo obezbediti i najjeftiniji potrošni materijal za selidbu (kutije, folije, kartone, puckave folije, kese i sl.).

Ako ste prodali ili kupili stan u Beogradu i želite da se preselite, uvek možete pozvati Selidbe Jovanović Beograd! Nudimo kompletne usluge selidbe u Beogradu i Srbiji!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE U OKVIRU SELIDBE

Kompletne usluge selidbe:

Nudimo i skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Stvari su uvek na raspolaganju, u odličnim uslovima, zaštićene od svih negativnih uticaja.

Pored navedenog, kao zasebne usluge radimo i:

Kod nas su najjeftinije selidbe u Beogradu. Demontaža i montaža nameštaja za selidbu kao dodatna usluga je možda pravi izbor za vašu selidbu.