Selidba i transport umetničkih dela Beograd

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Selidba i transport umetničkih dela je ređe tražena usluga, ali smo i to radili u nekoliko navrata. Umetnička dela zahtevaju poseban tretman u procesu selidbe, posebno prilikom zaštite, iznošenja i transporta. Postoje umetnička dela manje i veće vrednosti, ali su za nas sva ista. Bez obzira na vrednost umetničkog dela koje selimo, naša profesionalnosti o odgovornost će biti na najvišem nivou.

Selimo sve vrste umetničkih dela uz adekvatnu zaštitu i rukovanje. Transport se vrši odgovarajućim voilima, a za ovaj posao uvek biramo najbolje radnike koji će svojom posvećenošću i radom zadovoljiti sve kriterijume i zahteve vlasnika umetničkih dela.

Sa nama su vaša umetnička dela sigurna kao u muzeju. Konstantna briga u toku celog procesa preseljenja obezbediće sigurnosti i očuvanje bilo kog predmeta.

Zatražite ponudu i besplatnu procenu selidbe u Beogradu, jer vreme brzo prolazi,a selidba nekada ne može da čeka.

Radimo jeftine kombi selidbe u Beogradu i selidbe kamionom u Beogradu u skladu sa pristupačnošću lokacije i količinom stvari.

Pakovanje stvari za selidbu je još jedna od usluga koju možete koristiti. Za pakovanje stvari za selidbu možemo obezbediti i najjeftiniji potrošni materijal za selidbu (kutije, folije, kartone, puckave folije, kese i sl.).

Za selidbu u Beogradu i transport umetničkih dela uvek možete pozvati Selidbe Jovanović Beograd! Nudimo kompletne usluge selidbe u Beogradu i Srbiji!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE U OKVIRU SELIDBE

Kompletne usluge selidbe:

Nudimo i skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Stvari su uvek na raspolaganju, u odličnim uslovima, zaštićene od svih negativnih uticaja.

Pored navedenog, kao zasebne usluge radimo i:

Kod nas su najjeftinije selidbe u Beogradu. Demontaža i montaža nameštaja za selidbu kao dodatna usluga je možda pravi izbor za vašu selidbu.