Selidba privatnih vrtića u Beogradu

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Privatnih vrtića je u Beogradu sve više, posebno nakon odluke o subvencionisanom boravku dece u privatnim vrtićima. Selidbe privatnih vrtića se uglavnom dešavaju zbog proširenja kapaciteta i uspostavljanja rada u većim prostorima.

Selidbe privatnih vrtića smo uglavnom radili odmah nakon stupanja na snagu odluke o subvencijama, jer se veliki broj njih odlučio da učestvuje u programu i proširi svoje kapacitete.

Ove selidbe se rade na teritoriji Beograda i okoline, a podrazumevaju profesionalan odnos, brzinu i efikasnost, kako bi se smanjilo uticaj selidbe na rad i boravak dece.

Selidbe privatnih vrtića uglavnom radimo vikendom i praznicima, odnosno kada deca i onako ne borave u vrtiću.

Zatražite ponudu i besplatnu procenu selidbe u Beogradu, jer vreme brzo prolazi,a selidba nekada ne može da čeka.

Radimo jeftine kombi selidbe u Beogradu i selidbe kamionom u Beogradu u skladu sa pristupačnošću lokacije i količinom stvari.

Pakovanje stvari za selidbu je još jedna od usluga koju možete koristiti. Za pakovanje stvari za selidbu možemo obezbediti i najjeftiniji potrošni materijal za selidbu (kutije, folije, kartone, puckave folije, kese i sl.).

Za selidbu privatnog vrtića u Beogradu je najbolje da pozovete Selidbe Jovanović Beograd! Nudimo kompletne usluge selidbe u Beogradu i Srbiji!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE U OKVIRU SELIDBE

Kompletne usluge selidbe:

Nudimo i skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Stvari su uvek na raspolaganju, u odličnim uslovima, zaštićene od svih negativnih uticaja.

Pored navedenog, kao zasebne usluge radimo i:

Kod nas su najjeftinije selidbe u Beogradu. Demontaža i montaža nameštaja za selidbu kao dodatna usluga je možda pravi izbor za vašu selidbu.