Selidba prodavnica zdrave hrane Beograd

na vrh
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kao i svi drugi poslovni prostori i prodavnice zdrave hrane se relativno često preseljavaju iz raznih razloga. Najčešće se lokacije menjaju zbog boljeg pristupa kupcima, ali u nekim slučajevima i zbog isteka ugovora o zakupu poslovnog prostora i promene delatnosti koja se u njemu obavlja.

Selidba prodavnica zdrave hrane, za razliku od nekih drugih prodavnica, podrazumeva selidbu koja zahteva bolje i detaljnije planiranje, kako zbog broja artikala, tako i zbog ambalaže u kojoj se proizvodi nalaze.

Budući da prodavnice zdrave hrane prodaju veliki broj proizvoda u rnfuzu (na meru), pakovanje za selidbu mora biti pažljivije urađeno, kako ne bi došlo do cepanja džakova i rasipanja tokom transporta.

Ukoliko selite svoju prodavnicu zdrave hrane u Beogradu i okolini, naše usluge su pravi izbor jer imamo iskusne i stručne radnike koji će pažljivo rukovati svim proizvodima.

Zatražite ponudu i besplatnu procenu selidbe u Beogradu, jer vreme brzo prolazi,a selidba nekada ne može da čeka.

Radimo jeftine kombi selidbe u Beogradu i selidbe kamionom u Beogradu u skladu sa pristupačnošću lokacije i količinom stvari.

Pakovanje stvari za selidbu je još jedna od usluga koju možete koristiti. Za pakovanje stvari za selidbu možemo obezbediti i najjeftiniji potrošni materijal za selidbu (kutije, folije, kartone, puckave folije, kese i sl.).

Za selidbu prodavnice zdrave hrane u Beogradu je najbolje da pozovete Selidbe Jovanović Beograd! Nudimo kompletne usluge selidbe u Beogradu i Srbiji!

+381 64 0 444 888

 

OSTALE USLUGE U OKVIRU SELIDBE

Kompletne usluge selidbe:

Nudimo i skladištenje stvari na kraći ili duži period u Beogradu. Stvari su uvek na raspolaganju, u odličnim uslovima, zaštićene od svih negativnih uticaja.

Pored navedenog, kao zasebne usluge radimo i:

Kod nas su najjeftinije selidbe u Beogradu. Demontaža i montaža nameštaja za selidbu kao dodatna usluga je možda pravi izbor za vašu selidbu.